I le aso 22 o Iulai, o le Hong Kong station o le fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo fou "Seselau o Trillions" faasologa o gaoioiga i Lingang New Area o Shanghai na faia ma le manuia i luga o le initaneti, ma tosina mai ai le toeitiiti 500 malo e aofia ai faʻalapotopotoga tau tupe, taʻitaʻia kamupani fefaʻatauaʻiga ma faʻalapotopotoga pisinisi i totonu. o nofoaga e lua.Auai i luga ole laiga.I le nofoaga o le mea na tupu, Sun Canglong, Failautusi o le Komiti a le Pati, Taitaifono ma le Pule Sili o Shanghai Lingang (12.090, -0.11, -0.90%) New Area Economic Development Co., Ltd. ma le Faletupe o Fesootaiga (4.650, 0.02, 0.43). %) Paranesi a le Eria Fou i Shanghai Free Trade Pilot Zone Zhou Ling, Failautusi o le Komiti a le Pati ma le Peresetene, na sainia le "New Area New International Trade Cross-border Innovation Cooperation Agreement" e fai ma sui o le au faʻalapotopotoga.
O loʻo lipotia mai o le a tuʻuina atu e itu e lua le taʻaloga atoatoa i le faʻaogaina o punaoa i totonu o latou lava fanua, ave le Dishui Lake Financial Bay e avea ma faʻatautaia galuega, ma faʻatautaia le galulue faʻatasi i nofoaga autu o auaunaga, auaunaga tau tupe i tuaoi, fou. fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo, feso'ota'iga fa'aitulagi o Hong Kong, ma isi. O tupe fa'a'au'au fa'alava ma se faiga fa'ato'a faigofie e fa'aauau pea ona fa'amanuiaina ituaiga uma o kamupani maualuga i le lalolagi atoa.

O le fuafuaga fou o fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo "Seselau Triliona" na amataina faʻatasi e le Lingang New Area Management Committee ma Shanghai Lingang Group.Atina'e, fa'alauiloa le televave ma le tele o le atina'e o le tamaoaiga fa'aitulagi, ma tu'uina atu "fofo fou a le eria" mo atina'e e atia'e pisinisi i luga o le sami ma fafo i se faiga fa'amaopoopo, fa'aoga lelei le lua maketi ma punaoa e lua.

I le taimi o le mea na tupu, na taʻua ai e Liu Wei, o le sui o le Komiti a le Pati ma le Sui Peresetene o Shanghai Lingang Economic Development (Group) Co., Ltd., o le Lingang Group o le a, e faavae i luga o le atinaʻe lelei ma punaoa tau alamanuia o ona paka faʻapitoa, faʻatasi lima. faʻatasi ai ma paaga taua e pei o le Faletupe o Fesoʻotaʻiga e faʻapipiʻi loloto i totonu o le "dual circulation" , i tupe faʻasalalau, tupe i fafo, tupe lanu meamata ma fefaʻatauaʻiga faavaomalo fou, ma isi, e faʻalauteleina ai le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaiga i le va o le atunuʻu ma Hong Kong, ma siitia le manuia lautele ma atinae.

Na taʻua e Wu Jiajun, Sui Peresetene o le Faletupe o Fesoʻotaʻiga Paranesi a Shanghai, o le Faletupe o Fesoʻotaʻiga, e naʻo le pau lea o le faletupe tele a le setete ma le faʻauluuluga o pisinisi tau tupe o loʻo faʻauluulu i Shanghai, e lagolagoina atoatoa ma auai loloto i le fausiaina o le Lingang New Area.I luga o le faʻavae o le faʻavaeina o lala, o loʻo taulaʻi vavalalata i sini faufale "lima taua" o le nofoaga fou, o vaega taua e pei o le Ofisa Tutotonu a le Ofisa Tutotonu i fafo, Faletupe o Fesoʻotaʻiga Fintech Subsidiary, ma le Faletupe o Fesoʻotaʻiga Saienisi ma Tekinolosi Faʻamatalaga Faʻamatalaga ua faatuina i Lingang.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le Faletupe o Fesoʻotaʻiga le faʻafouina o galuega tau tupe ma oloa i totonu o le eria fou, faʻalagolago i lona faʻaogaina o fesoʻotaiga i le lalolagi atoa ma le lelei o laisene atoatoa, ina ia fesoasoani i le nofoaga fou e fausia atoatoa ai se faiga faʻapisinisi tatala. ma lona fua tau fefa'ataua'iga e sili atu i le tiliona tala.

I lalo o le taʻitaʻiga a le Lingang New Area Management Committee a Saina (Shanghai) Pilot Free Trade Zone ma Shanghai Lingang Economic Development (Group) Co., Ltd., o lenei faʻalapotopotoga sa lagolagoina faʻatasi e le Faletupe o Fesoʻotaʻiga Shanghai Branch ma Shanghai Lingang New Area Economics. Development Co., Ltd. Fa'atulagaina fa'atasi e le Faletupe o Feso'ota'iga Shanghai Pilot Free Trade Zone Paranesi a le Eria Fou ma Lingang New Area New International Trade Service Center, ma le Faletupe o Feso'ota'iga lala o Hong Kong fa'atasi.


Taimi meli: Iul-25-2022