O filifili sima tetele na va'aia tagata auai maketi e aofia ai Andreas Stihl AG & Co. KG, CARDI srl, CS Unitec, Inc, Diamond Products, ICS Diamond Tools & Equipment, Husqvarna AB, MaxCut, Inc., Michigan Pneumatic, Reimann & Georger Corp, ma Stanley Atina'e tetele.

|Punavai:Global Mark

Selbyville, Delaware, Mati 16, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) –

O le maketi sima ua fa'amoemoe e sili atu i le USD 350 miliona i le 2028, e pei ona lipotia mai i sesu'esu'ega su'esu'e a le Global Market Insights Inc.O le faʻaaogaina o mea faufale mama e aofia ai ili sima filifili ma tipi mo galuega faufale o loʻo faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.O le faʻatupulaia o le manaʻoga e mafua ona o le siʻitia o le fausiaina o fale, fale e le nofomau, ma galuega faufale a le malo.

O pisinisi faufale na molimauina se tasi o aʻafiaga sili ona leaga o le faʻamaʻi ona o le taofia o atinaʻe tetele i le lalolagi atoa i le afa muamua o le 2020. tele va i le mana'oga mo masini faufale mamafa & mama.O le manaʻoga mo mea faigaluega fou na faʻaitiitia i le 2020 ona o konekarate ma fale faʻatau fale na sui i masini lisi ona o le le mautonu tau tupe na mafua mai i le faʻamaʻi.

Talosaga mo se faʻataʻitaʻiga o lenei lipoti suʻesuʻe @https://www.gminsights.com/request-sample/detail/5224

O le ili sima e fa'aogaina i le kesi e fa'aaoga muamua mo galuega i fafo aua e le mana'omia se puna eletise.E mafai ai ona fa'aoga i nofoaga i fafo e tusa lava pe leai se eletise.O iliili sima e fa'aaogaina kesi e fa'aola e le penisini e maua ai le malosi tumau mo se taimi umi.O lo latou gafatia e faia ni tipi loloto i sima, maa, ma masonry o le a lagolagoina le manaoga maketi.

O le faʻatupulaia o tupe faʻafaigaluega i galuega toe faʻaleleia o auala tuai ma nofoaafi i Iapani, Saina, ma Initia o loʻo faʻamalosia ai le maketi sima i Asia Pacific.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Fepuari 2020, na faʻalauiloa ai e le malo o Initia le Polokalame Faʻapitoa mo le Atinaʻeina o Auala Faʻapitoa mo North-East (SARDP-NE).E ala i lenei poloketi, na faʻatupe ai e le malo le $ 3.3 piliona i le toe faʻaleleia o le 4,099 kilomita o auala.Kamupani o loʻo faʻalauiloa oloa fou e tumau ai le tauvaga i le maketi.

O nisi o su'esu'ega autu ile lipoti ole maketi sima e aofia ai:

  • O le maualuga o le malosi ma le loloto o le tipiina o ili sima pe a faʻatusatusa i isi masini tipi sima o le a faʻaopoopoina lo latou faʻatupulaia maketi i luga ole 2022 i le 2028.Lisi filifili sima eletise ma kesiofoina atu le malosi maualuga e amata mai soʻo se mea i le va o le 3.5 ma le 6kW, faʻatagaina tagata faʻaoga e faia ni tipi mama i totonu o le sima.
  • O le tele o tupe teufaafaigaluega i galuega fau auala i Asia, Amerika i Saute, ma Aferika e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga auala ma fesoʻotaʻiga o le a faʻaosofia ai le manaʻoga mo ili sima i nei itulagi.O lenei galuega fau auala tetele ma atina'e tetele o le a maua ai se mana'oga tele mo masini tipi sima i nei itulagi.
  • O le faʻateleina o le manaʻoga mo asiasiga faʻapitoa ma le tausiga o fale maualuluga o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia ai le sima sima na vaʻaia le faʻalauteleina o maketi i Asia Pacific.Toe fa'aleleia mai fa'alavelave fa'alenatura fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o taumafaiga e fa'afo'i le fa'atupuina o galuega tetele ua ta'ita'iina atu ai i le fa'aaogaina maualuga o meafaigaluega.
  • O le faʻaaogaina o mea faufale mama e aofia ai ili sima ma tipi mo galuega faufale o loʻo faʻaosofia ai le maketi o maketi o Amerika i Matu ma Europa.O le faʻatupulaia o le manaʻoga e mafua ona o le siʻitia o le fausiaina o fale, fale e le nofomau, ma galuega faufale a le malo.

Taimi meli: Mati-23-2022